BİTLİS / TATVAN - Göllü Köyü İlkokulu

Göllü Köyü İlkokulu

Adres
GÖLLÜ KÖYÜ MEVKİİ GÖLLÜ KÖY YOLU KÜME EVLERİ GÖLLÜ ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO: 46 TATVAN / BİTLİS
Vizyon
Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratarak çalışkan, ahlaklı, ülkesini seven, özgüveni yüksek seçkin bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öncelikle öğrenmeyi öğrenmelerini, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında birey olarak farkındalıklarını hissettirmek onları sürekli gelişim içerisindeki hayat becerilerini kazandırmak, Manevi yönü güçlü, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.
Lojman
4 - 2014 yılında yapılmıştır. Isınması kalorifer.
Köy Servisi
Her sabah köy servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
102 hane bulunmaktadır. Nüfus sayısı 994´tür. Köy halkının geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.
İl Merkezine 63km, İlçe Merkezine 38 km´dir.